AKUT TANDBEHANDLING

UDVIDET ÅBNINGSTID

Vores udvidede åbningstid giver mulighed for behandling i weekenden og sidst på dagen.

Direkte tlf.

Hvis du har akut behov for tandlægehjælp, så ring til receptionen i stedet for at bruge mail eller
kontaktformular.

Tlf.: 33 93 41 81

Vores tid er din tid

Ønsker du almindelig tandbehandling i weekenden eller om aftenen, udfører vi det uden tillæg til vores sædvanlige priser. Søndag henviser vi dog til tandvagt.dk

Vi passer på dig

Efter større behandling anbefaler vi, at du har en ledsager, der kan sikre, at du kommer godt hjem. Er du kommet hjem og oplever gener eller ubehag, så ring til os.

TIPS OM TANDPINE OG ULYKKER

KNÆKKET TAND

Har du knækket en tand, så undgå at spise meget koldt eller varmt. Undgå at tygge med tanden og forsøg at holde rent ved at børste meget let eller bruge mundskyl i dagene op til din aftale hos tandlægen.
.

KRAFTIG TANDPINE

Har du kraftig tandpine, skal du søge tandlæge snarest muligt. Indtil da kan du ofte holde smerten nede med almindelig smertestillende medicin. Husk at overholde anbefalet dosering. Hvis du er tvivl, så kontakt det lokale apotek. Smerten opstår ofte ved, at bakterier eller en fraktur er i kontakt med tandens nerve. I nogle tilfælde kan det lindre at holde en ispose mod kinden.

INFEKTION

Smerte i forbindelse med infektion, f.eks. omkring en visdomstand, kan i nogle tilfælde lindres ved at skylle med klorhexidin, der kan fås i håndkøb. Søg tandlæge snarest muligt, hvis du har fået en infektion.

ULYKKE

Har du været ude for en ulykke, hvor en eller flere tænder er slået helt eller delvist ud, skal du holde tandstykket eller tanden ren og fugtig. Søg herefter tandlæge hurtigst muligt – i nogle tilfælde kan tanden/tandstykket sættes på igen.

VIS VEJ OG KONTAKT

Kronprinsessegade 46, stuen, 1306 København K
Tel: 33 93 41 81

VIS VEJ FRA MIN ADRESSE

Taastrup Hovedgade 96, 2630 Taastrup
Tel: 33 93 41 81

VIS VEJ FRA MIN ADRESSE