Behandlinger

Vi baserer vores behandling på dine individuelle behov og giver altid et pris overslag før en eventuel behandling påbegyndes. Ring til os i dag og bestil tid til en konsultation, så udarbejder vi en behandlingsplan specifikt til dig.

På klinikken kan du både betale kontant eller med kort. Vi beder om betaling efter hver behandling. Ved større behandlinger, beder vi om 50% af det samlede beløb efter den første behandling og 50% når du er færdig.

TANDBLEGNING

På Dentin Clinic anbefaler vi hjemmeblegning hvor tænderne bleges flere gange over en længere periode. Vi starter med en tandrensning og tager aftryk til en blegeskinne. Herefter instruerer vi dig i brugen af skinne og blegemiddel. Blegemidlet er skånsomt og kan bruges, efter tandlægens vejledning, indtil det ønskede resultat opnås. For enkelte patienter kan en klinikblegning være nødvendig, hvor tandlægen bleger på klinikken med et kraftigere middel. En sådan blegning udføres kun med et diagnostisk grundlag. Med andre ord udføres klinikblegning ikke af rent kosmetiske årsager.

Lær mere om tandblegning

GENEREL TANDPLEJE

På Dentin Clinic, er det vores ambition at tilbyde et komplet udvalg af behandlingstilbud. Vi tilbyder alle former for tandbehandlinger ligefra almindelig tandpleje til kirurgi. Vores mål er at tilbyde billigere behandlinger end de fleste konkurrerende klinikker. Dog fastsættes enkelte priser af vores aftale med sygesikringen, på disse har alle tandlæger samme pris.

Hos vores dygtige tandplejere kan du få lavet eftersyn og få den rette tandrensning. Tandplejerne er uddannet til at give dig en rigtig god vejledning i hvordan du holder dine tænder sunde og stærke. På Dentin Clinic er du velkommen uanset om det er en lille fyldning eller et større tandarbejde. Vores mål er at tilbyde alle typer behandling under et tag. Vi er til for dig og ikke omvendt.

Lær mere om General Tandpleje

TANDPROTESER

Helprotese

Hel – eller delprotese er en mulighed når manglende tænder helt eller delvist skal erstattes. Fælles for alle proteser er, at de kræver en tilvænningsperiode for at føles naturlige. Moderne proteser produceres meget naturtro og ser i høj grad ud som naturlige tænder. De suger sig fast til gummen eller trykkes fast på egne tænder eller implantater. Akrylen som protesen er lavet af, hviler herefter på gummen godt og solidt. Kort sagt, meget kan gøres for at lave en god og fast løsning, men følelsen af at tygge med egne tænder kan en protese ikke give og kræver derfor en tilvænningsperiode.

Unitor

En Unitor er en god løsning til patienter der har flere sunde og stærke tænder, der kan virke som anker eller fæste for en protese. I stedet for at suge sig fast til gummen, trykkes en Unitor fast på egne tænder, som herefter hjælper med at holde protesen solidt og sikkert fast.

Implantatprotese

Til patienter, der ikke har sunde tænder tilbage, men stadig ønsker en protese, der sidder fast, kan en implantatprotese være en løsning. Den trykkes ned på implantater med klik- eller kuglelåse og sidder herefter godt og solidt fast. Protesen er aftagelig som andre proteser og kan laves til både over- og underkæbe. Det er nødvendigt med en ophelingsperiode fra indsættelse af implantater til de kan belastes med den færdige protese, typisk tre til seks måneder, i denne periode kan en midlertidig protese benyttes. Dog kan der i dagene efter indsættelsen af implantater være en kort periode, hvor patienten helt må undvære protesen, mens gummen heler, og den midlertidige protese ikke kan bæres. Fælles for alle proteser er, at det er en stor forandring at blive protesebruger. For nogle er det en gave igen at kunne sige ja tak til mad, der tidligere ikke har kunnet tygges, mens det for andre er en svær tanke at tænderne ikke længere sidder fast. Tandlægerne på klinikken har erfaring med at rådgive om valg af protese og klinikken råder over fuldkæberøntgen, så patienten sammen med tandlægen har det bedst mulige udgangspunkt for at træffe det rette valg.

Lær mere om Tandproteser

KIRURGI

På Dentin Clinic har vi flere dygtige kirurger tilknyttet klinikken og tilbyder en fuld palet af kirurgiske behandlinger. Til trods for at vi på Dentin Clinic har lave priser, kan kirurgens arbejde stadig koste mange penge. Kirurgen giver derfor som ved almindelig tandbehandling helt konsekvent et prisoverslag inden behandlingen påbegyndes. Du er som patient eller kommende patient altid velkommen til at kontakte klinikken og få en uddybende samtale om kirurgiske indgreb. Det vigtigste for et godt forløb er, at du som patient er tryg ved behandlingen.

Er du tandlæge uden kirurg tilknyttet på din klinik, modtager vi hos Dentin Clinic gerne patienter til, retrograd rodfyldninger, fjernelse af cyster, tunge- og læbebåndsrettelser, knogleopbygning, sinusløft, mv.

Lær mere om Kirurgi

IMPLANTATER

Kroner

En krone kan være en rigtig god løsning når en tand er knækket eller så svækket at den ikke længere kan laves med fyldning. Der findes flere typer af kroner med hver deres fordele, afhængig af hvilken tand de skal omslutte og styrke. På egne tænder forberedes tanden til kronen, og der tages et aftryk af tanden, og aftrykket sendes til et dentallaboratorium. Når kronen er færdig og du sammen med tandlægen har godkendt form og farve cementeres kronen til tanden, som den nu vil omslutte og beskytte. Kroner tager kun sjældent imod karies, men den naturlige tand under dem kan stadig angribes. Så en god mundhygiejne er vigtig for at bevare kroner i mange år frem. Dentin Clinic tilbyder porcelænskroner, fuldkeramiske kroner, guldkroner samt implantatkroner.

Ved manglende tænder kan en krone på et implantat være en god løsning. Efter indsættelsen af implantatet og når helingsperioden er færdig, cementeres en implantatkrone på, der fungerer som en selvstændig tand. Du kan læse mere om implantatbehandling her. Fælles for alle typer af enkelttandskroner er at det endelige resultat ser ud som en naturlig tand og føles på samme måde efter endt tilvænning.

Tandbro

En bro kan være en god løsning til at erstatte en eller flere manglende tænder. En 3-leds tandbro er i princippet blot tre sammenhængende kroner, hvor de to yderste led cementeres ned over tænderne på hver side af den manglende tand. Broen laves, så den ligner de naturlige tænder, præcis som kroner. Der vil ikke være mellemrum mellem de tænder, der er i broen. En tandbro kan være den rette løsning, hvis et implantat ikke er muligt, eller hvis de to nabotænder er nedslidte, har store fyldninger og vil blive forbedret med en krone/bro. Er nabotænderne sunde og raske uden fyldninger, anbefaler vi et implantat frem for at ødelægge raske tænder.

PARADENTOSE

Er du en af de mange der lider af paradentose tilbyder Dentin Clinic et bredt udvalg af behandlingsmuligheder lige fra tandrodsrensning til operativ genopbygning af knoglen, fælles for alle paradentose behandlinger er, at jo tidligere paradentose konstateres, des bedre kan det behandles. Paradentose skyldes bakterielle angreb omkring tænderne, der medfører betændelse i knogle og tandkød, paradentose kan være svært at konstatere, da der ofte ikke er smerte forbundet med tilstanden. Blødning fra tandkød eller dårlig ånde kan være indikatorer på paradentose. Ubehandlet paradentose kan medføre knogle tab og i sidste instans tabes de angrebne tænder. Hvad enten paradentose skal behandles eller blot forebygges er vores dygtige tandplejere uddannet på området og tager sig gerne tid til at give dig en god instruktion omkring, hvad du skal være særligt opmærksom på som paradentose patient. Den rette pleje og mundhygiejne er ekstraordinært vigtig for paradentose patienter.

Lær mere om Paradentose