Generel tandpleje hos Dentin Clinic

Hos Dentin Clinic, er det vores ambition at tilbyde et komplet udvalg af behandlingstilbud. Ud over kirurgi og alle de komplicerede behandlinger, vi arbejder med, tilbyder vi også almindelig tandpleje. Vores mål er at tilbyde billigere behandlinger end de fleste konkurrerende klinikker. Dog fastsattes enkelte priser af vores aftale med sygesikringen, på sådanne behandlinger har alle tandlæger samme pris.
Hos vores dygtige tandplejere kan du få lavet eftersyn og få den rette tandrensning. Tandplejerne er uddannet til at give dig en rigtig god vejledning i, hvordan du holder dine tænder sunde og stærke. Tandlægerne på klinikken udfører en meget bred vifte af behandlinger og spænder over mange typer af komplicerede behandlinger. På Dentin Clinic er du velkommen, uanset om det er en lille fyldning eller et større tandarbejde. Vores mål er at tilbyde alle typer behandling under ét tag.

Efter endt behandling kan du bede os om at indkalde dig til årlig eller halvårlig kontrol. Har du benyttet os som specialklinik og vil fortsætte almindelig tandpleje hos din sædvanlige tandlæge, sender vi gerne journal og røntgenbilleder til din egen tandlæge. Vi bestræber os på at kunne tage imod patienter med få dages varsel, så du ikke skal vente længe på at komme i behandling. Er situationen akut, kan vi næsten altid finde en tid her og nu. Vi er tilgængelige fra kl. 8:00 til 19:00, så vi kan tage imod dig, når du har fri. Kort sagt, på Dentin Clinic er det kunden og ikke tandlægen, der er i centrum. Vi er til for dig og ikke omvendt.

FLERE BEHANDLINGER HOS DENTIN CLINIC