Tandlæge København

Står du og mangler en tandlæge i København? Så kig ind forbi vores tandklinik i København K. Vores klinik i København er udstyret med den nyeste teknologi, hvilket gør, at du er sikret en tandbehandling af høj kvalitet. Vores tandlæger er uddannet til at udføre både små og store behandlinger – ingen behandling er altså hverken for stor eller for lille. Tanklinikken er indrettet med fokus på at gøre omgivelserne så behagelige som muligt for både dig som patient og vores personale. For os er det vigtigt, at du føler dig tryg! Du vil derfor også opdage, at personalet på Dentin Clinic i København sætter dine behov forrest frem for alt.

 

Din personlige tandlæge i København

Hos Dentin Clinic får du en tandlæge i København, som tilrettelægger din behandling ud fra dine specifikke behov. Fra første gang du sætter dine ben i vores klinik, får du tilknyttet en fast tandlæge, som vil tage sig af dine behandlinger fremover. Ved din første konsultation vil din tandlæge udforme en behandlingsplan, som vil være baseret på dine individuelle behov og ønsker. Har du et større behandlingsbehov, vil vi gerne have tid til at kigge dine røntgenbilleder samt journal grundigt igennem, før vi laver et overslag. I sådanne tilfælde aftaler vi en ny tid, så vi har god tid til at forklare dig om dine forskellige behandlingsmuligheder. Ved at udarbejde en fremadrettet behandlingsplan kan vi sikre, at dine tænder forbliver rene, stærke og sunde hele livet.

 

Tandlæge i København med bred vifte af behandlingsmuligheder

På vores klinik i København er det vores mål at kunne tilbyde dig alle de typer af behandlinger, som du måtte kunne få behov for. Det mål er vi stolte af at kunne sige, at vi har nået! Vores tandplejere er uddannet til at kunne give dig rådgivning og vejledning i, hvordan du bedst muligt holder dine tænder stærke og sunde. Vores dygtige tandplejere kan hjælpe dig med alt fra dit regelmæssige tandbesøg til en eventuel tandrensning. Tandlægerne på vores klinik i København er specialiserede i at kunne udføre en lang række forskellige behandlinger – lige fra den lille tandfyldning til et større og mere kompliceret tandarbejde. Hos os er ingen tandbehandling nemlig hverken for stor eller for lille.

Vores tandklinik i København fungerer både som almindelig tandplejeklinik samt som specialklinik, hvor patienter, der er tilknyttet andre tandlæger, kan blive henvist til ved større og mere komplicerede behandlinger. Har du benyttet os som specialklinik, og ønsker du fremover at fortsætte dine tandlægebesøg hos os, kan du altid bede os om at indkalde dig til årlig eller halvårlig kontrol. Ønsker du at fortætte din almindelige tandpleje hos din sædvanlige tandlæge, sender vi selvfølgelig din journal og røntgenbilleder til din egen tandlæge.

 

Tandlæge i København med speciale i tandlægeskræk

Lider du af tandlægeskræk, og har du brug for en tandlæge i København, som forstår dig? På vores klinik i København er vi meget bevidste om, at blot tanken om et tandlægebesøg for mange kan være forbundet med angst og ubehag. Vi er også bevidste om, at det kan være en stor beslutning at skulle skifte tandlæge. Et tandlægebesøg er i høj grad en tillidssag, hvor du som patient skal overlade kontrollen til et andet menneske. Hos Dentin Clinic i København er alt vores personale vant til at behandle patienter med tandlægeskræk, og vores tandlæger er desuden uddannet inden for området. Vi lover at passe rigtig godt på dig, og vi vil gøre vores for, at din oplevelse af at gå til tandlægen bliver så behagelig som overhovedet muligt. Sidst men ikke mindst lover vi selvfølgelig at udføre et stykke arbejde med høj faglighed og grundighed.

 

Billig tandlæge i København

Hos Dentin Clinic går vi meget op i, at du som patient får en god oplevelse af hele dit forløb hos os. En god tandlægeoplevelse hænger ofte sammen med, hvor stor en regning, man får overrakt, når behandlingen er overstået. Hos Dentin Clinic er det vores ambition at kunne tilbyde både bedre og billigere behandlinger end vores konkurrerende klinikker i København. Vi har derfor faste lave priser på størstedelen af vores behandlinger. Enkelte priser fastsættes dog af vores aftale med sygesikringen, hvorfor vi på disse pågældende behandlinger vil have samme priser som alle andre tandlæger i København.

 

Centralt beliggende tandlæge i København

Vores tandklinik er centralt beliggende i København K. Klinikken ligger blot omkring 10 minutters gang fra både Nørreport Station og Kongens Nytorv Metro Station. Dentin Clinic i København er desuden placeret i stueetagen, således at du nemt kan komme til indgangen som gangbesværet, ligesom der er opsat rampe til vores kørestolsbrugere. Der er yderligere mulighed for betalingsparkering i nærheden for de af vores patienter, der ankommer i bil.

Har du brug for en tandlæge i København, står vi på klinikken klar til at tage imod dig. Vi bestræber os altid på at kunne tage imod dig med få dages varsel, så du ikke behøver at vente i alt for lang tid på at komme i behandling. Er der tale om en akut situation, kan vi som regel finde en tid til dig selvsamme dag. Vi er tilgængelige fra kl. 8 til kl. 18 – også i weekenden. Hos Dentin Clinic får du en tandlæge i København, hvor du som patient er i fokus!

phone icon

33 93 41 81

image

Eksperter i tandlægeskræk

image

Smertefri behandling

image

Nyeste behandlingsmetoder

Lån på kun 15 min

Det er nemt, hurtigt og billigt…

Hvilken klinik vil du søge lån til

taastrup copenhagen

krone logo resusrs bank logo

image
danmark logo

Fik lavet en porcelænskrone, trods min tandlægeskræk, fik tandlægen mig til at slappe helt af, er meget tilfreds med prisen og resultat.

Michael Kock, Vanløse

Dentin Clinic is my favorite place, right after the candy shop!

Allan Sørensen, København V

Dentin Clinic Tandklinik Taastrup
Taastrup Hovedgade 96 – 2630 Taastrup

info@dentinclinic.dk

33 93 41 81

Dentin Clinic Tandklinik København
Kronprinsessegade 46, st. – 1306 København K

info@dentinclinic.dk

33 93 41 81