Tandlæge Tåstrup

Har du brug for en tandlæge i Tåstrup? På vores tandklinik i Tåstrup er du sikret en tandbehandling af høj kvalitet, da vi gør brug af den nyeste teknologi på markedet. Vores tandlæger er desuden uddannede til at udføre alle former for behandlinger – store som små. Hos os er ingen behandling altså hverken for stor eller for lille. Vores klinik i Tåstrup er indrettet med det formål, at du som patient skal have det så rart som muligt, når du kommer på besøg hos os. Derfor vil du også hurtigt mærke, hvordan personalet hos Dentin Clinic i Tåstrup hele tiden har fokus på dig og dine behov. For os er det af stor betydning, at du føler dig tryg!

 

Din personlige tandlæge i Tåstrup

Som patient hos Dentin Clinic får du en tandlæge i Tåstrup, som tager udgangspunkt i din specifikke situation, når din behandling skal tilrettelægges. Ved dit første besøg i vores klinik, vil din tandlæge udforme en behandlingsplan baseret på dine personlige ønsker og behov. Denne tandlæge vil desuden med al sandsynlighed være din fremtidige faste tandlæge. En fremadrettet behandlingsplan og en fast tandlæge giver os mulighed for at sikre din tryghed ved at komme i klinikken, ligesom vi får et bedre grundlag for at sikre, at dine tænder vil forblive rene, stærke og sunde langt ud i fremtiden.

 

Tandlæge i Tåstrup med en bred vifte af behandlingsmuligheder

Hos Dentin Clinic i Tåstrup kan vi tilbyde dig alle de former for behandlinger, som du måtte have brug for. Vi har et solidt hold af tandplejere, som er uddannede til at kunne give dig professionel rådgivning om, hvordan du som patient selv kan gøre en indsats for at holde dine tænder sunde og stærke. Vores tandplejere står desuden også for dit regelmæssige tandeftersyn, ligesom det også er dem, der vil stå for en eventuel tandrensning. Udover tandplejere har vi et stræk team af tandlæger, som alle er specialiserede i at kunne udføre en bred vifte af forskellige behandlinger. Om du har brug for en tandfyldning eller mere kompliceret tandarbejde er altså underordnet – hos os er intet tandarbejde for stort eller for småt.

 

Tandlæge i Tåstrup med fokus på tandlægeskræk

Døjer du med tandlægeskræk, og vil du gerne tilknyttes en tandlæge i Tåstrup, som du føler forstår dig og din angst? Hos Dentin Clinic ved vi, at blot dét at tænke på et forestående tandlægebesøg for mange kan være forbundet med både angst og ubehag. Et tandlægebesøg er en stor tillidssag, idet du som patient skal overlade dig selv og din lid til et andet menneske, hvormed du selv må give slip på kontrollen. Alt personale hos Dentin Clinic i Tåstrup er vant til dagligt at have med patienter med tandlægeskræk at gøre, ligesom vores tandlæger er uddannet inden for tandlægeskræk. Vi vil derfor gøre vores for, at din oplevelse hos os bliver så behagelig som overhovedet muligt. Vi lover at passe godt på dig, samtidig med, at vi lover at udføre vores arbejde grundigt og med høj faglighed.

 

Billig tandlæge i Tåstrup ved Dentin Clinic

På vores klinik i Tåstrup er det af høj betydning for os, at du som patient går herfra med en god oplevelse efter hver behandling. En kæmpe regning ved besøgets ende kan være medvirkende til, at du ikke kommer tilbage foreløbig. Vi vil så gerne have, at du for dine tænders skyld kommer og besøger os jævnligt. Derfor har vi hos Dentin Clinic en ambition om at kunne tilbyde både bedre og billigere tandbehandlinger end vores konkurrenter i Tåstrup. Hos Dentin Clinic i Tåstrup har vi faste lave priser på langt de fleste af vores behandlinger. I nogle tilfælde fastsættes prisen dog gennem vores aftale med sygesikringen, hvorfor enkelte behandlinger vil være underlagt samme priser som hos andre tandlæger.

 

Yderst centralt beliggende tandlæge i Tåstrup

Klinikken i Tåstrup er yderst centralt placeret på Tåstrup Hovedgade 96. Der går jævnligt både busser og tog fra Tåstrup Station, som ligger kun 5 minutters gang fra klinikken. Er du i bil, er der rig mulighed for frie parkeringspladser i gåafstand fra klinikken. Dentin Clinic i Tåstrup har desuden til huse i stueetagen, således at gangbesværede har nem adgang til indgangen, ligesom der er opsat en rampe til kørestolsbrugere.

Hvis du har brug for en tandlæge i Tåstrup, vil vi her på klinikken gerne byde dig velkommen! Vi vil gøre vores bedste for at kunne give dig en tid med ganske få dages varsel. Er du kommet i en situation, hvor du har akut brug for hjælp, kan vi næsten altid finde en tid til dig her og nu. Klinikken har åbent hver dag fra kl. 8 til kl. 17 – også om lørdagen, hvormed vi har rig mulighed for at tage imod dig, når det passer dig bedst. Hos Dentin Clinic får du en tandlæge i Tåstrup, hvor der bliver taget hensyn til dig og dine behov!

Section

I am text block. Click edit button to change this text.

phone icon
33 93 41 81
image
Eksperter i tandlægeskræk
image
Smertefri behandling
image
Nyeste behandlingsmetoder

Lån på kun 15 min

Det er nemt, hurtigt og billigt…

Hvilken klinik vil du søge lån til

taastrup copenhagen

krone logo resusrs bank logo

image
danmark logo

Fik lavet en porcelænskrone, trods min tandlægeskræk, fik tandlægen mig til at slappe helt af, er meget tilfreds med prisen og resultat.

Michael Kock, Vanløse

Dentin Clinic is my favorite place, right after the candy shop!

Allan Sørensen, København V

Dentin Clinic Tandklinik Taastrup
Taastrup Hovedgade 96 – 2630 Taastrup

info@dentinclinic.dk

33 93 41 81

Dentin Clinic Tandklinik København
Kronprinsessegade 46, st. – 1306 København K

info@dentinclinic.dk

33 93 41 81