Dentin Clinic tilbyder alle former for almindelig tandlæge behandling samt større behandlinger som f.eks. implantatkirurgi og proteser

Moderne tandklinikker

Både vores tandklinik i Taastrup og København er udstyret med det mest moderne tandlægeudstyr og vores tandlæger er højtuddannet til at udføre både mindre og større behandlinger. Du vil opdage, at tandlægerne ved Dentin Clinic, sætter kvalitet og patientens behov i fokus.

Specifik behandling

Vores mål er altid at tilbyde dig en behandling, der passer til din specifikke situation. Nar du kommer til klinikken for første gang, laver tandlægen en behandlingsplan. Behandlingsplanen vil altid være baseret på dine individuelle behov og ønsker.

Internationalt tandlæge team

Vores tandlæge team består af internationalt personale på begge tandklinikker og vi kan tilbyde behandling på rigtig mange sprog f.eks. dansk, spansk, græsk, arabisk, tyrkisk, polsk m.fl.

Dentin Clinic er medlem af tandlægeforeningen og vores behandlinger er tilskudsberettiget fra sygesikringen.

Dentin Clinic

Vi synes at et godt smil, starter med god oplevelse. Velkommen hos Dentin Clinic, du vil opleve at vi har tid til at forklare, at vi tager dig seriøst og ikke haster videre til næste patient.

Kontakt os