Ven med tandlægeskræk anfalede

Jeg fik anbefalet denne tandlæge af en ven med tandlægeskræk. Hun havde haft en rigtig god oplevelse, og angsten for tand-tortur taget i betragtning, tænkte jeg at det måtte tjekkes ud. Har ikke selv tandskræk, men har til gengæld rimelig dårlige erfaringer med tandlæge behandling generelt.

Havde knækket en kindtand og fik en tid rimelig hurtigt. (3 dage senere) Havde ikke de store smerter, ellers kunne jeg nok godt have fået en akut tid.

Dentin Clinic reklamerer med at være billigere end de fleste tandlæger i Københavns området. Det er vist ikke helt ved siden af. Priserne står på deres hjemmeside. Det er mit indtryk at ved større tand-opgaver er det en del at spare.

Tandlægerne er selvfølgelig uddannede tandlæger og engelsk talende, men receptionisten taler dansk. Det er på ingen måde noget problem at de taler engelsk, forudsat at man selv kan, men ellers er der mulighed for oversættelse 🙂

Personalet er ungt, frisk og humoristisk, og jeg slappede fuldstændigt af under hele behandlingen. De var meget omsorgsfulde og opmærksomme og det gik ret hurtigt- så var det overstået, og jeg kunne gå hjem – lam i kæften de næste 3 timer, lettere på møntlommen og med en ny tand 🙂

Vil helt klart bruge dem igen, og kan helt sikkert anbefale dem til andre.

Rhona Reid
København

Behagelig oplevelse (også i tandlægestolen)

Kære Dentin,

Jeg vil gerne udtrykke min store ROS til den behandling jeg har modtaget ved Sara 7. januar 2013!

Det hele startede i 2012 hvor jeg desværre knækkede en tand og kunne ikke komme til tandlæge pga længere rejseaktivitet – tiden gik og jeg fik mere og mere ondt…

Jeg kontaktede en anden tandlæge i Vallensbæk, som forsøgte at lave en rodbehandling, men gjorde blot mere ondt. Men værre var den handling, jeg fik som patient, hvor jeg bestemt ikke følte mig velkommen eller tilpas på nogen måder!

Jeg besluttede mig for, at prøve at finde en ordentlig tandlæge; en tandlæge som gerne havde lange åbningstider, gode referencer og excellent service. Så gør det selvfølgelig heller ikke noget at prisen er i den lave ende.

Jeg kontaktede total 8 tandlæger – hvoraf Dentin Clinic klart var den tandlæge med den hurtigste og mest venlige respons. Jeg fik hurtigt en tid 7. januar 2013 – hvor jeg blev præsenteret for Tandlæge, Sara Søgaard som efter min vurdering er en yderst professionel tandlæge som tager sig den nødvendige tid til at tale med sine klienter og ikke mindst sikre sig, at man som klient følger sig rigtig godt behandlet.

Jeg var så heldig, at der blev en aflysning senere på dagen ved Sara som jeg straks tog – og har derefter allerede booket en ny tid (da det er en større behandling jeg ønsker at igangsætte)

Jeg kan på det varmeste anbefale Dentin Clinic og specielt Sara Søgaard – og har allerede fortalt vidt og bredt omkring min positive oplevelse… og ved allerede, at et par af mine kollegaer nu også vil prøve Dentin Clinic.

Tak for en Super behandling, Perfekt service og Behagelig oplevelse (også i tandlægestolen)

Januar 2013

Carsten P. Andreasen
Vallensbæk Strand

Min tandlægeskræk er væk!!!!!

Endnu en gang, tusind tak for en suveræn behandling hos Jer, fra den 1. kontakt, ankomst i receptionen, behandlingen og betaling!

Jeg har altid haft enorm tandlægeskræk efter at min tandlæge i skoletandplejen gav mig en kraftig lussing. Tak gudskelov har jeg aldrig haft mange huller men min angst har plaget mig siden denne skrækkeligeoplevelse. Mange dage inden jeg skulle til tandlæge har haft det meget dårligt og jeg har haft brug for mange bedøvelser.

Siden 7 år har jeg haft svær KOL, hvilket gjort at jeg varet ekstra bange for at gå i panik og ikke kunne trække vejret. denne tanke har forfulgt mig bare ved tanken om et tandlægebesøg.

Jeg forklarede mine problemer for Dentin Clinic og jeg besluttede mig, efter meget beroligende samtale, at gøre et forsøg at ordne mine tænder. Jeg oplevede total forståelse fra såvel tandlægen og klinikassistenten. De behandlede mig meget nænsomt og forklarede forløbet under behandlingens gang.

Min panik udeblev og jeg gik glad til receptionen og regningen blev ca. 1000 kr. billigere end det overslag jeg fik via e-mail!

Aldrig har jeg oplevet en lignende behandling i mine 61 år!

Jeg vil varmt anbefale Dentin Clinic til alle, specielt til de som ikke bryder sig om tandlægebesøg og har forsømt sine tænder i nogle år! Prisen jeg betalte blev meget billigere end det jeg skulle have betalt i Polen og Sverige!

Jeg vender med glæde tilbage til kontrol om 6 måneder.

Min tandlægeskræk er væk!!!!!

På gensyn

Juli 2011

Jan Strandberg
Hvidovre

Sunde tænder til en fornuftig pris

For halvandet år siden fik jeg et gavekort til panoramarøntgen og vurdering på Dentin Clinic. Fra første færd var der kun tale om at jeg skulle have dette ene besøg, som en second opion. Jeg er typen der altid har haft én bank, én advokat og ikke mindst én tandlæge. En tandlæge er – for mig – indbegrebet af tryghed og tillid, så jeg havde svært ved at forestille mig at skulle til en ny tandlæge, men al frygt blev fejet væk, da jeg mødte personalet på Dentin Clinic.

I receptionen blev jeg mødt af et personale, der imødekommende tog imod mig. Der var varme og medfølelse og et professionelt engagement.

Ligeledes var tandlægerne professionelle. kompetente og superdygtige.

Med deres hjælp har jeg edvidere langsomt, men sikkert oplevet, at min skræk for tandlæger er blevet mindre…. for jeg har kunnet mærke og nu ved jeg, at der ER tale om dygtige specialister på Dentin Clinic – og jeg behøver vel næsten ikke at skrive det….., min “second opinion” er endt med at jeg er blevet fast kunde hos tandlægerne her- og jeg kan slet ikke forestille mig at skifte til en anden tandlæge nu!

Overvejelserne omkring et tandlægeskift var i sin tid mange – Men hos Dentin Clinic oplevede jeg så mange fordele, at jeg var NØDT til at skifte:

– behandlingen udføres professionelt af dygtige tandlæger

– behandlingen foretages af tandlæger

– og ikke som jeg tidligere har oplevet af tandplejere. (ingen fornærmelse!)

– behandlingen følges tæt og tandlægerne på Dentin Clinic kontrollerer hellere for meget end for lidt…. hvilket er årsag til at jeg i dag kan sætte mig i en tandlægestol uden, at mit blodtryk stiger til det tredobbelte :). Jeg har tillid til tandlægen.

Jeg har tidligere oplevet store udgifter på grund af dårlige tænder, der bare ikke blev behandlet til bunds, men bare “lappet”, så jeg må sige, at der er rigtig mange penge at spare…. Jeg har i dag råd til at passe på mine tænder…..

behøver ikke at tage til Sverige eller andre steder, hvor priserne efter sigende skulle være lave.I hjertet af København kan jeg få lavet kvalitetsbehandlingen – til en fornuftig pris… og med dansk garanti.

Slutteligt vil jeg takke alle på Dentin Clinic for at have gjort det til en god oplevelse for mig at komme til tandlæge…. og så kan jeg jo fortsat tænke tilbage på mit lille gavekort, der startede det hele og har givet mig gode og sunde tænder til en fornuftig pris…..

Tak April 2011

Helle Andersen
Vanløse

tak for den gode holdning og attitude

Hej alle på Dentic Clinic

Det var en akut tandlæge tid jeg havde hos jer, så selvom jeg bor helt ude ved Jyderup, valgte jeg at tage ind til jer i Kbh. pga. af smerter gennem de sidste 3 uger. Jeg fandt jer på nettet, hvor i skriver at man kan bestille tid for akut behandling og det var virkelig en hjælp og god oplevelse at komme til jer.

Nu kan jeg selvfølgelig ikke huske navnet på den tandlæge der behandlede mig, men det jeg bare vil sige er, at det var en virkelig rolig, professionel og dygtig behandling jeg fik, og jeg oplevede at være velkommen fra starten.

Det er dejligt at opleve, at nogle kan være professionelle på denne måde og det, at der er en international og åben atmosfære bidrager kun yderligere til en god oplevelse. Jeg havde fornemmelsen af både at blive taget alvorligt som person og patient gennem den behandling jeg fik, på en cool måde – og at den professionelle, men åbne holdning var en stor hjælp, da det er en sårbar ting at ligge med åben mund og smerter som patient, når man har smerter, eller bare i det hele taget. Selve bedøvelsen blev også lagt med en nænsom og blid hånd der gjorde at det ikke var en hård/smertefuld oplevelse, at få bedøvelse, som det ofte er.

Nogle tandlæger glemmer hvilken position de egentlig har overfor patienten og det er ikke altid rart at andre skal ind i ens mund og arbejde. Man ligger der, åben og nærmest forsvarsløs. Gammelt skidt og huller og hvad der ellers måtte ligge gemt i tandhuler og tandkød er jo ikke ligefrem det mest appetitlige. (selvom jeg er god til at børste tænder og bruge tandstikker 🙂

Så det er bare det jeg lige vil sige – tak for den gode holdning og attitude.

Venlige hilsener

Januar 2011

Pia L.
Holbæk

Yderst positiv oplevelse

Min første oplevelse hos Dentin Clinic var så positiv. Man følte sig bare så velkommen og blev modtaget med et smil. Det var dejligt at man blev totalt undersøgt i hele munden og at man fik en behandlingsplan og oversigt over hvor meget det ca. vil koste, hvis der ikke skulle fremkomme nogle overraskelser undervejs. Min Tandlæge er Kinga, en utrolig sød og dygtig tandlæge.

Jeg har i mange år ikke været hos tandlægen fordi det var så dyrt, men her får man top dollar service og så koster det næsten det halve at det jeg skulle give andre steder. Jeg har valgt at få ordnet hele min mund nu og er så glad for at komme ind til tandlægen, fordi deres arbejde er så godt. Nu har jeg kommet derinde i et års tid og lige fra klinik assistenterne til receptionister føler man sig virkelig velkommen.

Jeg kan på det varmeste anbefale at komme ind og få en positiv oplevelse også til en billig penge.

December 2010

Tina Nielsen
Fakse