Tips & Rådgivning

Hos Dentin Clinic er det vigtigt, at du får en god oplevelse af hele dit forløb. Kvalitet og pris er meget vigtigt for os. Vi arbejder i overensstemmelse med, hvad Dansk Tandlægeforening anbefaler om valg af tandlæge og behandling.

 

FORBEHANDLING

Dentin Clinic tilbyder en forundersøgelse med konsultation hos en af vores dygtige tandlæger. Du betaler for røntgen og undersøgelse, men ikke noget for konsultationen eller behandlingsplan. Tandlægen laver, efter at have undersøgt dine tænder, et forslag til en behandlingsplan. Den er opdelt, så du kan se hver enkelt del af behandlingen samt prisen for alle dele af den foreslåede behandling. Behandlingsplanen er et tilbud til dig, og du kan frit acceptere eller afslå den. Vi sætter lidt ekstra tid af, så du har mulighed for at stille tandlægen spørgsmål og diskutere de forskellige muligheder for behandling.

TANDLÆGESKRÆK

Lider du af tandlægeskræk, er det en rigtig god ide at oplyse det, før din første aftale hos os, så kan vi afsætte ekstra tid og vælge en tandlæge med erfaring i tandlægeskræk. Tandlægeskræk er ret almindeligt og beklageligvis årsag til, at rigtig mange “glemmer” besøget hos tandlægen alt for længe.

EFTERBEHANDLING

Der kan nemt opstå spørgsmål efter en behandling. Vores telefon er åben fra kl. 8:30 til 18:00 eller 20:00 på hverdage samt fra kl. 9:00 til 17:00 om lørdagen. Ring hellere en gang for meget end en gang for lidt.