FÅ RÅD TIL SUNDE TÆNDER MED KRONEKONTO

FÅ RÅD TIL SUNDE TÆNDER MED PATIENTLÅN

Hos Dentin Clinic er vi af den opfattelse, at ingen af vores patienter bør fravælge en behandling på baggrund af manglende råderum i økonomien. Vi er derfor glade for at kunne tilbyde vores patienter attraktive lånemuligheder til finansiering af tandlægeregningen i samarbejde med Patientlån. Læs om vores forskellige lånetyper herunder.

Lavrente lån

Vores lavrente lån er løsningen til dig, der ønsker et lån med en løbetid på helt op til 72 måneder. Du kan låne op til 50.000 kroner med en rente på kun 9,45%. Du vælger selv, om du ønsker at betale lånet tilbage over 12 måneder, eller om du ønsker at fordele tilbagebetalingen over helt op til 72 måneder.

Ved oprettelse af lånet skal du betale et engangsbeløb på 5% af det samlede lånebeløb – dog minimum 500 kroner. Det månedlige administrationsgebyr er på 30 kroner (BS).

Ansøg nu

Rentefrit lån

Vores rentefrie lån er lånet til dig, der ønsker at tilbagebetale dit lån over 12 måneder. Du kan låne op til 10.000 kroner, og lånet er rentefrit i hele lånets løbetid.

Når lånet bliver oprettet, skal du betale et fast engangsbeløb på 500 kroner, ligesom du vil blive opkrævet et månedligt administrationsgebyr på 30 kroner. De samlede omkostninger ved valg af dette lån er således 860 kroner.

Ansøg nu

Vi modtager:

vi-modtager-kort