Dentin Clinic København

handicapKlinikken ligger i stueetagen og vi har rampe.

Book din tid online

Kronprinsessegade 46, st.,
1306 København
Kbh-booking@dentinclinic.dk
33 93 41 81

Åbningstider:
Mandag – Torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-15:00
Vores åbningstider er stadig lidt kortere end normalt, pga. Covid-19

Dit navn

Dit telefonnummer

Din e-mail

Din besked

VORES TANDKLINIK I KØBENHAVN TILBYDER ALLE FORMER FOR TANDLÆGEBEHANDLING OG VI ER SPECIALISEREDE I STØRRE BEHANDLINGER SOM F.EKS. IMPLANTATKIRURGI OG PROTESER.

Moderne Tandklinik

Vores tandklinik i København K er udstyret med den nyeste teknologi, hvilket sikrer dig en høj kvalitet i din tandbehandling. Tandklinikken er indrettet behageligt for patienter og personale, så du føler dig tryg i omgivelserne. Vores tandlæger er uddannet til at udføre både små og større behandlinger. Du vil opdage, at tandlægerne på Dentin Clinic i København, sætter patientens behov i fokus først og fremmest.

Beliggende i København K

Vores tandklinik er centralt beliggende i København K – ca. 10 min. gang fra Nørreport st. eller Kgs. Nytorv’s Metro. Vores klinik er placeret i stueetagen, så der er let indgang for gangbesværede samt rampe for kørestolsbrugere. Der forefindes yderligere betalingsparkering i nærområder for patienter der ankommer i bil

En tandlæge specielt til dig

På vores tandklinik i København vil vi tilbyde dig en behandling, der passer til din specifikke situation. Dette sikres bl.a. ved, at du får tilknyttet en fast tandlæge. Når du ankommer til klinikken for første gang, laver din tandlæge en behandlingsplan, der er med til at sikre rene, stærke og sunde tænder hele livet. Behandlingsplanen er baseret på dine individuelle behov og ønsker.

Vores tandlæger og assistenter arbejder under ledelse af tandlæge Søren Schat-Holm, der har stor erfaring som praktiserende tandlæge. Vores komplekse implantatbehandlinger udføres med Astra Tech -implantater og Implant Direct.

Dentin Clinic

Vi mener, at en glad mund starter med patienttilfredshed. Vi bestræber os hver eneste dag på at sikre at vores behandling er komfortabel, konkurrencedygtig og af bedste kvalitet. Hver eneste patient har en unik situation, og vi fokuserer på at skræddersy behandling og omsorg til den enkelte.

Kontakt os.