Dentin Clinic Taastrup

handicapHandicap: Klinikken ligger i stueetagen og vi har rampe.

Book din tid online

Taastrup Hovedgade 96,
2630 Taastrup
Taastrup-booking@dentinclinic.dk
33 93 41 81

Åbningstider:
Mandag – onsdag: 08:00-17:00
Torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-15:00

Spring køen over – lad os ringe dig op!

  Dit navn

  Dit telefonnummer

  Din e-mail

  Din besked

  VORES TANDKLINIK I TAASTRUP TILBYDER ALLE FORMER FOR TANDLÆGEBEHANDLING - VI ER BL.A. SPECIALISEREDE I STØRRE BEHANDLINGER SOM F.EKS. IMPLANTATKIRURGI OG PROTESER

  Moderne Tandklinik

  Vores tandklinik i Taastrup er udstyret med moderne udstyr og behagelig indretning, for såvel patienter som personale. Vi håber derfor du vil føle dig veltilpas og taget godt hånd om, gennem alle dine besøg på vores tandklinik. Vi garanter dig en høj kvalitet af tandpleje og vores tandlæger er uddannet til at udføre både små og større behandlinger.

  Centralt i Taastrup

  Vores tandklinik i Taastrup er yderst centralt placeret på Taastrup Hovedgave 96. Der går busser og tog fra Taastrup St. kun 5 min. derfra og hvis du ankommer med bil er der mulighed for frie parkeringspladser i gåafstand fra klinikken, der desuden ligger i stueetagen, så gangbesværede let kan komme ind og ud. Vi har desuden en rampe til kørestolsbrugere.

  En tandlæge specifikt til dig

  På vores tandklinik i Taastrup har vi et fast mål om altid at tilbyde dig en behandling, der passer til din specifikke situation. Dette sikres bl.a. ved, at det er den samme tandlæge der følger din behandlingsplan. Når du ankommer til klinikken for første gang, laver din tandlæge en behandlingsplan. Behandlingsplanen er baseret på dine individuelle behov og ønsker.

  Vores tandlæger og assistenter på tandklinikken i Taastrup arbejder under ledelse af tandlæge Søren Schat-Holm, der har stor erfaring som praktiserende tandlæge. Vores komplekse implantatbehandlinger udføres med Astra Tech -implantater og Implant Direct.

  Dentin Clinic

  Vi tror, at en glad mund starter med en god oplevelse. Vi behandler hver patient individuelt og tager udgangspunkt i dine forventninger til os.

  Kontakt os.