Tandlæge Akut

Tandpine og tandsmerter kan være decideret ulideligt at gå rundt med, også selvom det kun drejer sig om ganske kort tid. Smerter er kroppens måde at fortælle dig på, at der er noget galt. Kraftige tandsmerter går sjældent over af sig selv. Derfor er det også altafgørende, at der bliver taget hånd om dine smerter så hurtigt som muligt, således du ikke skal gå rundt med unødige smerter. Hos Dentin Clinic gør vi vores for, at du som patient med tandsmerter kan få fat i en tandlæge akut, når du har brug for det.

Tandlæge akut: Kom smerterne til livs

Hvis du har brug for en tandlæge akut her og nu, vil vi hos Dentin Clinic gøre alt for at finde en tid til dig inden for ganske få timer. Akutte tandsmerter opstår ofte af små problemer, som til gengæld udløser stærke smerter. Som oftest kan disse problemer klares med enkelte behandlinger. I nogle tilfælde går den akutte fase over af sig selv, men årsagen forsvinder sjældent. Hold derfor fast i din beslutning om at søge hjælp. Det er nemlig vigtigt at få diagnosticeret problemerne så hurtigt som muligt, således det bliver muligt at planlægge en løsning og dermed også udarbejde en behandlingsplan. Vi hjælper dig af med dine smerter, og i de fleste tilfælde vil du være smertefri inden for 24 timer.

Tandlæge akut – uden ekstra tillæg

Har du brug for en tandlæge i København eller Taastrup? Hos Dentin Clinic tilbyder vi akutte tandlægetider, så du kan blive smertefri så hurtigt som muligt. Vi finder altid en akut tandlægetid til dig inden for vores normale åbningstid. Med vores udvidede åbningstider giver vi dig desuden muligheden for at blive tilset af en tandlæge akut – også selvom det er weekend eller sidst på dagen. Hvad enten du har behov for akut tandbehandling i hverdagen, weekenden eller om aftenen, udfører vi naturligvis vores behandlinger til vores sædvanlige priser uden tillæg. Ønsker du en akuttid hos Dentin Clinic, anbefaler vi, at du ringer direkte til vores reception på tlf. 3393 4181 i stedet for at bruge vores kontaktformular eller mail. På den måde får vi mulighed for at tage hånd om dine problemer med det samme. Søndag henviser vi dog til tandlægevagten.

Tandlæge akut: Tandlægeskræk

Selvom du står og har behov for en tandlæge akut, tager vi selvfølgelig stadig hensyn til, at en stor del af vores patienter lider af tandlægeskræk. Vi ved, at det for rigtig mange kan være en stor overvindelse overhovedet at ringe og bestille en tid ved en tandlæge. Er du en af de mange, der lider af tandlægeskræk, er det altid en god idé at fortælle os dette, når du ringer og bestiller en tid hos os – også selvom det handler om en akut tandlægetid. Ved at oplyse os om din tandlægeskræk giver du os mulighed for at afsætte ekstra tid til din konsultation samt at få arrangeret, at du får tildelt en tandlæge med erfaring i netop tandlægeskræk. På den måde får du den nødvendige tid og ekspertise, som vi ved er af høj betydning for vores patienter med tandlægeskræk. Vi vil yderligere altid gøre vores for at skabe en behagelige atmosfære, hvor du som patient hele tiden føler dig i kontrol og som en del af behandlingsprocessen.

Hos Dentin Clinic er det vigtigt for os, at du som patient er tryg under hele forløbet. Vi går derfor meget op i, at alle vores patienter har en aktiv rolle i hele behandlingsforløbet. Vi udformer altid en individuel behandlingsplan og giver dig samtidig et prisoverslag, inden vi påbegynder en hvilken som helst behandling. Behandlingsplanen vil være opdelt, således at hver enkelt del af behandlingen samt prisen herpå er udspecificeret. Du har som patient dermed altid mulighed for at til- eller fravælge dele af behandlingen. Vores behandlingsplan vil dog altid være udformet med udgangspunkt i, hvad vi som eksperter på området mener, vil være den rette løsning for netop dig. Ved at udforme en behandlingsplan får du som patient altså mulighed for at være med i en større del af beslutningsprocesserne omhandlende både pris og forløb på den forestående behandling.

Dentin Clinic: Ved behov for en tandlæge akut

Vores to klinikker i henholdsvis København og Taastrup er udstyret med den nyeste teknologi inden for tandplejen. Du er derfor sikret en høj kvalitet i din tandbehandling – også selvom behovet for hjælp opstår akut. Vores tandklinikker er indrettet, så både patienter og personale finder omgivelserne behagelige og trygge. Vores tandlæger er uddannet til at udføre både små og store behandlinger. Ofte kan man som akutpatient være i tvivl om, hvorvidt ens smerter er behandling værd eller ej. Smerte er dog et individuelt begreb, og ingen behandling er for lille – eller for stor – til os. Hos Dentin Clinic kommer dine behov som patient i første række.

Eksperter i tandlægeskræk

Smertefri behandling

Nyeste behandlingsmetoder

Lån på kun 15 min

Det er nemt, hurtigt og billigt…

Hvilken klinik vil du søge lån til

taastrup copenhagen

image
danmark logo

Dentin Clinic Tandklinik Taastrup
Taastrup Hovedgade 96 – 2630 Taastrup

Taastrup-booking@dentinclinic.dk

33 93 41 81

Dentin Clinic Tandklinik København
Kronprinsessegade 46, st. – 1306 København K

Kbh-booking@dentinclinic.dk

33 93 41 81