Tandlægevagten hos Dentin Clinic

Tandlægevagten hos Dentin Clinic tilbyder hjælp til dig, der har brug for en akut tandlæge.

Vi kan ofte tilbyde dig en tid samme dag, som du ringer til os, hvis du skal bruge en vagttandlæge til at se på dine tænder. Vi kan selvfølgelig opleve spidsbelastninger, hvor ekstra mange har brug for vores hjælp i tandlægevagten. Men som udgangspunkt kan du regne med, at du kan få en tid hos os samme dag, hvis du pludselig får tandpine eller andre problemer med tænderne.

Brug for tandlægevagten? Vi tager ikke ekstra gebyr

Hvis du har behov for Vagttandlægen, kan det desværre hurtigt blive en dyr fornøjelse med ekstra gebyrer på op til 1.200 kroner, som bliver lagt oven i prisen for din tandbehandling. Men sådan behøver det ikke at være, hvis du får brug for akut tandlæge. Hos tandlægevagten på Dentin Clinic klarer vi dine tandproblemer, uden at du skal betale ekstra aften- eller weekendgebyrer.

Undgå dobbeltbetaling i form af dyre gebyrer, når du vælger tandlægevagten hos Dentin Clinic. Vi har udvidede åbningstider i forhold til mange andre tandlæger, så du kan komme til efter arbejdstid eller hvis behovet for en akut tandlæge pludselig opstår henover weekenden.

Udvidede åbningstider – både hos tandlægevagten og til almen tandtjek

Vores udvidede åbningstider gælder ikke kun for tandlægevagten på klinikken. Skal du bruge en almindelig tandbehandling, og har du svært ved at få fri fra arbejde til at nå forbi os i dagtimerne? Så ring og bestil tid til de sene eftermiddagstimer eller weekenden. Hos Dentin Clinic behøver det ikke at være besværligt at nå til tandlægen.

Knækket en tand? Kontakt vores vagttandlæge her

Har du knækket en tand fredag aften eller lige inden, du står og skal på ferie? Hos Dentin Clinic kan du få ordnet tanden uden at betale gebyrer hos tandlægevagten for at kunne komme til i aftentimerne eller i weekenden.

Med vores såkaldte kronefræser kan vi lave en ny tand, der passer præcis til dig, på under 1 time. Ring til tandlægevagten hos Dentin Clinic og hør, om du kan få en tid til akut tandlæge uden ekstra betaling allerede i aften. I mellemtiden anbefaler vi, at du ikke spiser noget, der er meget koldt eller meget varmt. Så kan du skåne tanden, indtil du kommer ind til vores vagttandlæge.

Gebyrfri vagttandlæge i København og Taastrup

Spar gebyrer på op til 1.200 kroner og vælg tandlægevagten hos Dentin Clinic i København K eller centralt i Taastrup. Vores adresser og telefonnumre finder du nederst på hjemmesiden.

Eksperter i tandlægeskræk

Smertefri behandling

Nyeste behandlingsmetoder

Lån på kun 15 min

Det er nemt, hurtigt og billigt…

Hvilken klinik vil du søge lån til

taastrup copenhagen

image
danmark logo

Dentin Clinic Tandklinik Taastrup
Taastrup Hovedgade 96 – 2630 Taastrup

Taastrup-booking@dentinclinic.dk

33 93 41 81

Dentin Clinic Tandklinik København
Kronprinsessegade 46, st. – 1306 København K

Kbh-booking@dentinclinic.dk

33 93 41 81